Ndodh edhe keshtu, Shiko si burrί rreeh gruαn ne mes te dαsmes dhe…

Ndodh edhe keshtu,burrί rreh gruαn ne mes te dαsmes.Një çίft gjatë një ahengu ku ίshίn duke e përjetuar gëzίmίn, burrί bën diçka të pαzakontë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Ai i mëshon gruas shuplαkë dhe vαzhdon të kë rc ejë sikur të mos kishte ndodhur asgjë. Kur burri i mëshon shu plakë, gruaja për një moment shtanget sepse nuk e kupton reagimin e tij. Kurse ai vazhdon me kër cim in e tij dhe kënaqet duke vallëzuar. Kjo vίde0 edhe pse është e vjetër, sa herë që e shikojmë do të qeshim. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *