Sportistja kryen marrëd.hënie ***suale para kamerave

Volejbollistja braziliane, Key Alves, vazhdon të ketë një vëmendje të madhe nga mediat në Brazil, pasi është bërë pjesë e formatit “Big Brother VIP”. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

23-vjeçarja është bërë pjesë e shumë dinamikave, duke u bërë menjëherë protagoniste në lojë dhe gjithashtu krijoi dhe një lidhje dashurie me këngëtarin Gustavo Benedeti, i cili la shtëpinë këtë javë. Dashuria e tyre nuk mundi t’i shpëtonte kamerave, ku gjithashtu u kapën duke kryer marrëd/hënie s//k//u/a//le të mbuluar poshtë jorganit. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *