Vαjza nga Korça: A duhet ti them bαbit për atë që zb.υΙova për mαmin në bαnjo?!

Një vajzë ka zbuluar se e ëma tr adhëton të atin dhe ndihet e shkatë rruar. Vajza dëshiron t’i thotë gjithçka babait të saj, por frikësohet se shk atërron fam iljen“Nëse mundeni të më jepni një mendim edhe për historinë time.

Jam 39 vjeçe e kam lindur në Korçë.Para pak netësh zb ulova se mami im ja dr edh babit. Dhe e mësova krejt rastë sisht, sepse mamin e dija ëng jëllin e kësaj toke. Isha duek fjetur në dhomën time, kur…më del gjumi për të pirë ujë sepse kisha shumë etje.…. Ne jetojmë në Itali dhe babi punon edhe turni i tretë. Atë natë babi nuk ishte në shtëpi, ishte në punë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *