Kjo është data kur do të ndërrohet ora

Ora dimërore rikthehet të dielën më 29 tetor. Më pas do të lëvizim nga 3 në orën 2:00 pas mesnate dhe kështu do të kemi një orë shtesë për të fjetur.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *