Ky është momenti kur darsmorët harrojnë nusen pasi kunata me vallëzimin e saj mahnitë të gjithë (VIDEO)

Kur kunata filloi te vallzonte, dars,moret per nje moment e harrojn nusen miq dhe kete me se miri e tregojn pamjet me posht.

Kur eshte puna tek darsmat, fokusi kryesishte eshte tek cifti qe sapo martohet por ne kete darsem ndodhi e kunderta, ketu kunata e mori te gjithe vemenden ku nuk mund te ndalej se vallzuari.

Ky raste ka ndodhur ne Romuni ku krushqite i hedhnin para kunates pa ndalur.

Ky eshte mometni kur darsmoret harrojn nusen pasi kunata me vaIlzimin e saj mahnite te gjith..

Ndiqeni videon e plote:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *