“Shite Lopën E Shpëtone Babën Në Spital Privat”- Kërkesa Skandaloze E Mjekut Ndaj Djemve Të Pacientit Që Nuk Kishin Para

Kështu nd odh shumë shpesh që p acientët të ftohen nga mjekët për trajtim në sp italet e ordinancat e tyre private.

Një ra st të tillë e ka bërë publik Hasan Simnica përmes një postimi në Facebook.

Ai ka qenë dë shmitar kur një mjek në QKUK ka bërë kërkesën skan daloze ndaj dy djemve të rinj për babain e tyre.

Sipas tij, mjeku iu tha që mënyra për ta shp ëtuar të atin ishte ta dërgonin në Sp italin Privat, ani pse djemt si pasuri i treguan që kanë vetëm një lopë.
Siç tregon ai, përgjigja e mjekut ishte sk andaloze me ç’rast ai iu tha djemve ta shisnin lopën në mënyrë që ta shp ëtonin babain e tyre.

Simnica ka cilësuar se ka qenë dë shmitar i një rasti, për të cilin ai është i sigurt që qëndron si aktualitet në Kosovë.
Postimi i plotë:

ORA 15:00
NJË LOPË në kombinim të tr ajtimit në Spitalin Privat që gjindet mbrenda ha psirave të qkuk-së????.
Data 17.03.22 ora 15:00 në korridorin e Emergjencës Prishtinë.

Duke pritur në korridor për shkaqe se isha me familjarë aty për shk akë të një pro blemi akut bëhem dë shmitarë.

Person përafërsisht 40 vjet i veshur me pallto të zezë dhe farmerka të zeza ju thojke 2 djemve në mosha ndoshta 25 vjet.
Nëse doni ta shpëtoni baben unë ju organizojë Spitalin Privat ata ju pranojnë edhe ju shpëtojnë baben tuaj.
Ata djemtë i thoshin se nuk kemi pare e asë shumë pasuri vetëm një lopë e kemi!!!.

Shite LOPËN nëse doni me shpëtue baben.
Kjo është me siguri aktualitet ,por kesaj radhe u bëra dë shmitare direkt.
17.03.22 ora 15:00 korridori i emergjencës Prishtinë.
Vetëm vazhdoni se zoti nuk jav jep por njeriu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *