90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta (VIDEO)

Video madhështoree / 90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta. 90 vjeçarja shqiptare Mihrije Elshani në emisionin Kojshia Show ka dhënë një deklaratë interesante për situatën atje dhe serbët në veçanti. Ndiqeni të plotë videon KËTU

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *