Mjekët kroat japin ilaçin që po “dridh” botën – Gripi nuk do ju kap më

Duke pirë ujë të nxehtë ose të ftohtë me limonadë marrim vitaminë C por nuk mund të për dorim disa nga përbërësit e rëndësishëm që gjenden në tulin dhe lëvozhgën e limonit. Ata që e kanë provuar këtë meto.dë përgatitje befasohen këndshëm nga efek tet që duken qartë në vetëm dy ditë nga fillimi i konsumit. Ju duhen 6 lim ona dhe 500 deri 600 ml ujë dhe mjal.të zgjidhni 6 limona organikë dhe nëse nuk janë atëherë trajto.jini me sodë buke për të eleminuar pa pastërtitë prej tyre. Pastaj preni ato në gjys.më dhe futni atë në një enë me ujë past aj zieni ato për 3 minuta nga momenti i vlimit te ujit.

Lëreni enën të ftohet për 15 minuta dhe kullojeni ruani lëngun në termos ose në shishe qelqi në frigo rifer për të pë rmirësuar shijen mu.nd të shtoni mjaltë për shije. Për parësitë e konsumimit të kësaj pije janë se forcon sistemin imuni.tar mbron nga ftohjet (gripet) dhe stimulon energji për tërë ditën.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *