E çuditshme/ Gruaja e provokoi, shikoni reagimin e doktorit (VIDEO)

VIDEO E HABITSHME/ Momentet më sho*kuese dhe më të çuditshme që janë kapur nga kamerat e sig urisë (në rastin në fjalë – mes një mjeku dhe pacientes). Ndiqeni videon e plotë në këtë LINK

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *