Vajza e provokoi kalin duke ia afruar gjoksin e saj, pas ca sekondash ajo befasohet nga veprimi i kalit se çka i bën (VIDEO)

Dihet se kafshët mund të jenë të rrezikshme, edhe nëse nuk janë grabitqarë. Jo të gjitha kafshët vrapojnë dhe fshihen kur shohin njerëzit. Kur kurioziteti pushton, disa kafshë dalin për të përshëndetur.

Sot, ne do të shohim disa nga takimet më të pabesueshme të kafshëve të egra të kapur në kamera.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *