Video më e fuqishme në Gjermani, ky është një i paralizuar prej vitesh, me një të kërsitur kokën ngrihet në këmb

Ky është një hoxhë apo terapist qe njihet si Hoxhë nga Uzbekistani që ka pretenduar se ka shëruar shumë njerëz. Videot e këtij marin miliona shikime e klikime duke shëruar të verbërit, të paralizuarit dhe ata që nuk mund të flasin.

Ne kemi shpërndarë videon e radhës, e cila ka të bëjë me një të “paralizuar” të cilin me një të kërsitur kokën ngreh në këmbë./ BrbTimes

Se sa egziston besueshmira ndaj këtyre videove, ju mbetet ta ndiqni:

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *