Historiani: Hoxhallarët po rrejnë, jo vjen Azraili, jo Xhebraili e nuk vjen asnjëri – shikoni si reagon Hoxha në studio

Këtë janë, në emisionin Kojshia Show për temë kishte se si u përshtat feja islame me traditat shqiptare, ku mysafirë ishin, historiani i njohur Hakif Bajrami dhe imami nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj.

Në këtë emision, historiani Hakif Bajrami nuk kurseu hoxhallarët, të cilët madje i quajti edhe gënjeshtarë. Pasi i quajti kështu, reagimi i hoxhës Fatmir Latifaj ishte i menjëhershëm.

Ndiqeni minutën 41:00 të emisionit për ta parë këtë moment.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *