Hoxhë Fatmir Latifaj: Ai që e lufton shqiptarinë në emër të fesë islame, është armik i fesë së Allahut

Këtë janë, në emisionin Kojshia Show për temë kishte se si u përshtat feja islame me traditat shqiptare, ku mysafirë ishin, historiani i njohur Hakif Bajrami dhe imami nga Shipoli i Mitrovicës, Fatmir Latifaj.

Hoxha Fatmir Latifaj, në këtë emision deklaroi se ata që e luftojnë shqiptarinë në emër të fesë islame, janë armiq të kësaj feje.

Ndiqeni minutën 17:00 të emisionit për ta dëgjuar deklaratën e plotë të hoxhës.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *