Subhanallah/ Reagimi i çuditshëm i deves, ku 3 persona po kryenin namazin (VIDEO)

Nje ngjarje interesante ka ndodhur ne shtetet arabe ku disa persona ishin duke e falur namazin ne nderkoh nje deve ju afrohet atyre. Per nje moment duket sikur deveja do ti sulmon ato por ndodh totalisht e kunderta pasi qe ajo ndalet dhe me qetesi i shikon ato se si luten. Video eshte bere virtale neper internet dhe ka aritur qe per nje koh te shkurtet te mer miliona shikime.
Per me shum shiko videon me poshte…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *