Fuqia e Zotit/ Shikoni pamjet kur Zoti e bën terr në mes të ditës dhe nuk lëviz asgjë (VIDEO)

Fuqia e Zotit, Shikoni pamjet kur Zoti e bene terr ne mes te dites dhe nuk leviz asgje..(VIDEO)

Es Selamu Alejkum Paqja dhe Meshira e Allahut qoft mbi ju dhe familjen tuaj.

Vellezer dhe motra te nderuar/a ju sjellim videon e rradhes ne te cilen do te shifni “ se si Allahu e bën natë në mes të ditës – SubhanAllah . Kjo eshte mrekullia e Allahut xh.sh kur deshiron ai diqka thote Behu dhe ajo behet.

Ju ftojme ta shikoni videon me poshte:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *