Alby: Puna në filma për të rritur nisi për mbijetesë,por u kthye dhe ne pasion(VIDEO)

Alby: Puna në filma për të rritur nisi për mbijetesë

Alby ka biseduar gjatë me Metin natën e kaluar.

Ajo ka treguar se si nisi puna në filmat për të rritur.“E bëra për mbijetesë”, tha Alby teksa shtoi se donte të arrinte edhe famën të cilën më vonë do ta shfrytëzonte për punë të tjera.

Ajo poashtu tha se në momentin kur realizonte filmat për të rritur, nuk kishte ndjenja për burrat me të cilët takohej aty për aty.

Alby vazhdon duke treguar vështirësitë që i ka kaluar në industrinë e filmave për të rritur

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *