Dy binjaket identike, të lindura në vitin 2007, tani janë rritur dhe disa thonë se janë ndër më të bukurat në të gjithë botën

Binjakët Lea dhe Ava u bënë të famshme pasi nëna e tyre, Jaqi Clements, krijoi një profil në Instagram për ta.

Ava Marie dhe Leah Rose janë dy binjake identike që kanë lindur më 7 korrik 2007 në Kaliforni, Nëna e tyre vendosi të publikonte fotot e tyre në internet dhe, në një kohë të shkurtër, mori një pafundësi me komente shumë të hijshme, pasi bukuria e tyre është e padiskutueshme.

Kur ata ishin vetëm gjashtë muajshe, Jaqi nënshkroi një kontratë me një agjensi, e cila menjëherë i bëri binjakët të famshëm; megjithatë, për gruan gjërat u bënë shumë të komplikuara për t’i trajtuar, sepse ajo gjithashtu kishte një djalë tjetër dy vjeçar.

Jeta familjare ishte bërë shumë nervoze dhe kështu ata vendosën se nuk ishte koha më e mirë për famën e të vegjëlve.

Pak pas lindjes së fëmijës së tyre të parë, Jaqi dhe burri i saj vendosën të kishin një familje më të madhe dhe kjo ishte një surprizë e mrekullueshme kur mësuan se dy vajza të vogla po vinin në jetë.

Për shkak të bukurisë së tyre, vajzat e vogla janë bërë shumë të famshme.

Nëna as nuk mund të imagjinonte se profili i krijuar për vajzat mund të ishte përhapur si zjarri në internet.

Binjaket janë bërë dy yje të vërtetë dhe disa agjenci të modës kanë kontaktuar Jaqin për të bërë propozime të shkëlqyera.

Kur të gjitha këto filluan përsëri, binjakët ishin shtatë vjeçe dhe vëllai i tyre nëntë, kështu që nëna vendosi të provonte përsëri me një agjenci të re.

“Kam biseduar me binjakët rreth propozimeve që dukeshin më të mira për ata, përveç mësimeve të notit dhe mësimeve të kërcimit, dukej shumë interesante që ata mund të jetonin edhe përvojën e modeleve, ideja i gëzoi shumë”, thotë nëna e vajzave të vogla.

Me kalimin e ditëve, më shumë pasues e pëlqyen profilin e Instagramit të Ava dhe Leah, shkruan Shqiptari.net. Të gjitha komentet janë gjithmonë shumë pozitive dhe ka pasur disa njerëz që i kanë quajtur ata: “binjaket më të bukura në botë”.

Lea dhe Ava tani punojnë me dy agjenci mode dhe kanë më shumë se 200 mijë ndjekës në profilin e Instagram, për më tepër, fotot e tyre janë botuar në disa revista dhe janë shfaqur në TV, të gjitha këto në vetëm 10 vite.

Por kjo nuk është e gjitha, madje vëllai i tyre i bukur Chase Robert është kontraktuar nga agjencitë e njëjta të vajzave që i kanë dyert e hapura për të kryer shumë projekte.

Sigurisht, vëllezërit Clements kanë një të ardhme të ndritur përpara, shpresojmë vetëm që prindërit e tyre të mos harrojnë se janë fëmijë dhe si të tillë kanë të drejtë të jetojnë fëmijërinë e tyre. A nuk mendoni kështu?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *