E çuditshme/ Gruaja e provokoi, shikoni reagimin e doktorit (VIDEO)

VIDEO E HABITSHME/ Momentet më sho*kuese dhe më të çuditshme që janë kapur nga kamerat e sig urisë (në rastin në fjalë – mes një mjeku dhe pacientes). Ndiqeni videon e plotë në këtë LINK

ershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *