Moderαtorja kosoυare e thotë hαρυr: “Kam ρasur o ferta nga ky deρυtet” (VIDEO)

Moderatorja kosovare e thotë hapur: “Kam pasur oferta nga ky deputet”,

Moderatorja e njohur nga Gilani dhe si miss Kosova 2018, e ka pranuar se ka pasur oferta nga deputeti i PDK-së

për të shoqëruar me të së bashku për një natë. Anita tha se oferta ka qenë e madhePor unë nuk e kam pranuar,

madje ai ma ka ofruar edhe një makinë me vlerë të madhe, por prap e kam refuzuar…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *