90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta (VIDEO)

Video madhështoree / 90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta. 90 vjeçarja shqiptare Mihrije Elshani në emisionin Kojshia Show ka dhënë një deklaratë interesante për situatën atje dhe serbët në veçanti. Ndiqeni të plotë videon KËTU

90 vjeçarja ‘dridh’ serbët me këtë deklaratë për ta (VIDEO)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *