Kjo mund te jet lopa me e mencur, Kalimtari pyet per dicka dhe lopa i pergjigjet..VIDEO

Video e radhes ka te bej mes dy poersonave dhe nje lope duke kullotur ne livadh
Ne momentin qe nje person pyet lopen per nje drejtim te duuhur lopa i tregon rrugen ne menyr interesante
Video ka mar pelqime te medha ne rrjetet sociale
Ndiqeni pamjet me posht

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *