Ky burrë zgjohet nga ko ma pas 15 vitesh, ajo çfarë tha i sho’koi të gjithë (VIDEO)

VIDEO VIRALE / Një video është bërë virale nëpër rrjetet sociale ku thuhet dhe shihet se si ky burrë zgjohet nga ko*ma pas 15 vitesh, mirëpo ajo se çfarë tha ai më pas – i sho*koi të gjithë. Këtë moment jo të zakonshëm, e ka komentuar edhe hoxha nga Kosova, Fatmir Latifi në një ligjeratë të tijë. Ndiqeni te plote VIDEON

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *