Pak Sekonda Pasi Lindi Fëmija, Prindërit Dhe Mjekët Nuk E Besojnë Dot Atë Që Panë

Disa fëmijë, sapo lindin bëhen të famshëm. Pasi disa kanë lindur të mëdhenj, disa me një buzëqeshje në fytyrat e tyre, të tjerët me shumë flokë…dhe në këtë kategori të fundit është përfshirë protagonist fëmijë i kësaj historie, shumë unik.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Në dhjetor të vitit 2015, në fakt, në Hungari u lind një fëmijë vërtet i jashtëzakonshëm: me flokë krejtësisht të bardhë! Me siguri nuk do të ketë probleme kur të rritet, nuk do t’i duhet të lyejë flokët për të mbuluar thinjat.

Mjekët, pas ekzaminimeve të përsëritura, nuk kanë gjetur mungesë të melaninës, prandaj fëmija nuk është albino, gjithashtu sepse lëkura e tij nuk është tërësisht e bardhë, sytë nuk janë më ngjyrë…Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Për më tepër, foshnja nuk tregoi ndonjë mosfunksionim gjenetik: në të vërtetë, për fat të mirë, ai gëzonte shëndet të shkëlqyer, shkruan femratnews. Mjeku i cili e lindi atë, Zoltan Kummer, i tha një gazete lokale: “Nuk është as sëmundje, as stres i nënës, arsyeja pse foshnja lindi me flokë të bardhë është një mangësi e përkohshme e pigmentit”.
Infermieret e spitalit ku lindi fëmija, filluan ta quanin “Princi plot nur”. Foshnja është rritur dhe…Me sa duket flokët e tij janë ende të bardha. Çfarë mendoni ju? A nuk janë këto pamje kaq të ëmbla?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *