Zbuloni ùrgjèntisht kush po ju bën mágjí! Zgjidh një letër, ta gjen saktë

Në jetën tonë rrethohemi me miq, shok, të afërm të ndrýshëm dhe në mendjen tonë me kujtojmë se i njohim të gjithë, por nuk paska qenë kështu…

Fatkèqësisht, ne shpesh as nuk e kuptojmë se dikush është xhèlòz ndaj nesh dhe arsyen se përse ai/ajo është.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zgjidhni një nga letrat që ju shikoni më poshtë.

Letra me numrin e parë:

Sidoqoftë, për shkák të rrethanave të caktuara, ai/ajo aktualisht nuk është në gjendje të shprehë ndjenjat e tij hapur dhe ka zíli përse ju po ecni mbarë në jetën tuaj.

Ai/ajo duket se po i detyron ndjenjat e tij, duke krijuar një lígëzi për të mirën e të ardhmes tuaj.

Pse ky person të ka zílí?

Sepse ju jeni një person shumë i/e suksesshëm me një status shoqëror më të lartë se ai/ajo.

Ju jeni një e mbështetur prej fatit që híqni gjithçka nga jeta, për t’ia dhuruar atyre që kanë nèvojë.

Gjithashtu, ju jeni shumë tèrhèqèse për sèksín e kùndërt dhe jeni të rrethuar gjtihnjë me njerëz të mrië që ju duan shumë dhe ju cilësojnë si një lider.

Kjo i detyron ata që ju kanë zílí të të bëjnë mágjí në fshèhtësi, por mos u shqètësoni pasi nuk ju prèk asgjë.

Letra me numrin e dytë:

Kush po ju ndíkon me syrin e kèq?

Ndoshta jo një, por dy njerëz janë xhèlòz për ju.

Këta njerëz mùnd të jenë anëtarë të familjes suaj ose thjesht të jenë të mirëpritur në shtëpinë tuaj (miq ose të afërm).

madje, është gjithashtu e mùndur që të jetë një çift i martuar ose njerëz që jetojnë nën të njëjtën ndërtesë me ty. Gjithsesi, ata janë njerëz të afërt me ju.

Pse këta persona të kanë zílí?

Bëhet fjalë për prosperitetin financiar. Ndoshta keni pak më shumë párá dhe jetoni pak më mirë se këta njerëz.

Kjo shkákton xhèlòzi të madhe, e cila madje mùnd të dègjènèròjë në ùrrèjtje. Sigurohuni që kjo të mos ndòdhë.

Letra me numrin e tretë:

Kush po ju ndíkon me syrin e kèq?

Ky është personi që keni takuar më parë. Ndoshta është ish-i juaj i dashùr ose shefi nga një punë e mëparshme.

Në çdo rast, ju keni qenë të lidhur me çështje të përgjithshme financiare ose lidhje të tjera në të kaluarën.

Një person zhgènjèhet kur nuk merr diçka që dëshironte shumë ta merrte.

Pse këta persona të kanë zílí?

Nëse njihni një ish-bashkëshort, arsyeja e xhèlòzisë dhe zèmèrímít të tij ndaj jush është ndárja e bashkëpronësisë jo në fávor të tij.

Ose rèfùzími për ta ndihmuar atë financiarisht.

Nëse ai është shefi juaj ose ish-shefi juaj, mbase ai nuk dëshironte t’ju paguante lèkët që ju detýrohet, por disi keni arritur të merrni atë që dëshironi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *