Kam tradhtuar burrin tim dhe jam penduar, Por ai më çmendi ja qfare me beri….

Unë e di se çfarë thonë për tradhtitë, sidomos kur ato bëhen në dëm të njerëzve që na kanë mbështetur gjithmonë, që na kanë mbështetur, ashtu siç ka bërë im shoq që nga dita kur shkëmbyem premtimet e dashurisë së përjetshme di që thonë se nëse tradhton, nuk dashuron. Këtë kam besuar dhe unë gjithmonë, edhe pse kam tradhtuar dhe jam akoma marrëzisht e dashuruar pas burrit tim. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Por e di gjithashtu se mërzia, si dhe ato zakone të padurueshme që mbytin njerëzit dhe çiftet më jetëgjatë, mund të kthehen në kurthe nga të cilat është e vështirë të mbetesh imun. Kështu e bëra, e tradhtova burrin tim, pikërisht atë që nuk e meritonte. Nuk është perfekte, është e vërtetë. Por kush mund të thotë se ata janë vërtet? Kush mund ta pranojë lehtësisht se nuk ka bërë kurrë gabime në çift? Ai më mori si të mirëqenë për një kohë të gjatë dhe ai pushoi së dëgjuari se cilat ishin kërkesat e mia, duke më fajësuar për ankesa të thjeshta. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTIN E KESAJ BUKUROSHE

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *