A pini 2 filxhane kafe ne dite? Ja cfare i ndodh melcise tuaj!

Kafeja është një pije që ne të gjithë e konsiderojmë të jetë fantastike, e shijshme dhe e shëndetshme, por në rast se nuk e dinit, për fat të keq mund të jetë shumë e dëmshme.
Kjo pije shumë e njohur mund t’ju japë përfitime të shumta shëndetësore, sepse është e lartë në antioksidantë dhe mund të zvogëlojë rrezikun e sëmundjeve të shumta. Megjithatë, nëse pini 2 filxhane kafe në ditë, hidhini një sy artikullit me poshte.

Kafja përmban kafeinë, e cila është një nxitës dhe mund të çojë në çrregullime gjumi.
Këtu do të diskutojmë për avantazhet dhe disavantazhet e kësaj pije.
Së pari, kjo pije është e pasur me lëndë ushqyese esenciale dhe antioksidantë. Vetëm, një filxhan kafe, 8oz (240 ml), përbëhet nga:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *