Termeti ne Kosove nuk ishte dhe pak,ja se sa ball ishte…(Foto)

Termeti ne Kosove nuk ishte dhe pak,ja se sa ball ishte…
Ne kosove ishte jje termet para 4 oresh shpresojm mos te kete te lenduar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *