Dëgjon Diçka Të Pa.Zakontë Brenda Murit, Kur E Hap Gjen Diçka Të Pabesueshme

Dëgjon Diçka Të Pa.Zakontë Brenda Murit, Kur E Hap Gjen Diçka Të PabesueshmeDavid Glover që punon si bletar, u thirr kohët e fundit në një shtëpi të Germantown për të h equrbletët.Përfundimisht.
Glover ishte rekomanduar si një mënyrë për të heq ur qa fe bletët me mjaltë.Kur mbërriti të premten e kaluar,Glover mori një skanim termik për të marrë një ide se ku ishin vendosur bletët.Por ai nuk kishte asnjë ide se sa e madhe ishte kosherja e bletës derisa ai hapi murin.Shty,pe rek.lam.en dhe shi.ko vid.eon..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *