l pyetur se a e ke tradhtuar gruan ndonjëherë? Hoxhë Elvis Naçi “shokon” me përgjigjen

Elvis Naçi ae ke tradhtuar gruan ndonjëherë?
Pastërtia, bukuria vlen dhe për mashkullin dhe për femrën. Tradhtia është një nga mëktet më të mëdha. Mos lejoni që marrë dhënia të shkojë drejt tradhtisë.
E kam thënë për të dy. Ne s’kemi studime kush tradhton më shumë unë mendoj se s’ka dallim. Tradhtojnë të dy”, tha imami.

Në fund moderatorja Jonida Shehu i bëri Elvisit pyetjen që do kishin dashur të gjithë t’ia bënin: “A e ke tradhtuar ndonjëherë gruan?”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *