Gjuajtje si neper Filma per çeshtje borxhi- Ky eshte momenti kur dy persona perplasen ne mes te qytetit..VIDEO +18

Gjuajtje si neper Filma – Ky eshte momenti kur dy persona perplasen ne mes te qytetit..VIDEO +18
dy grupet, të cilët kishin armiqësi për çështjen e borxhit, u përplasën me armë në një kafene në mes të ditës. Në ato momente të regjistruara nga kamerat e sigurisë, pronari i një biznesi në rrugë ka mbetur i plagosur nga një plumb që i ka rënë në kokë. Pas ngjarjes janë arrestuar 2 persona dhe janë shpallur në kërkim autorët e arratisjes.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *