Mbasi burri spo ne jepte shum vëmendje

Mbasi burri spo ne jepte shum vëmendje u lidha me njerin tani po me shijon shum cdo dit edhe kur është pa ndjena ndej nje far lirie e knaqsie nes eje i interesuar per njoftim kli ko ne rekl amen me posht dhe prit per nji minut por vetem nese je serioz ju lutem pa keqkuptime dhe pyetje te tepruara apo komentu dhe un ju shof LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *