VIDEO/ Aida Shtino Flet Për Momentin E Vështirë Dhe Prek Në Zemër Me Fjalët/Ju Nuk Do Ma Hiqni Zërin Mua!

Aida Shtino Flet Për Momentin E Vështirë Dhe Prek Në Zemër Me Fjalët/Ju Nuk Do Ma Hiqni Zërin Mua!Moderatorja Aida Shtino ka zbuluar arsyen se pse prej disa ditësh nuk ka qenë aktive në rrjetin social.

Shtino tregon se e kanë bl loku ar pas disa fotove që ajo ka publikuar. “Gjithsesi per ata qe me kane raportuar, ju them se mundet te me mb yll nin zerin tim ne kete rrjet social, por nuk mundet te bllo kojne mendimin e lire kursesi !”, shkruan Shtino

Kenaqesi qe jam serish prane jush edhe ketu ne kete rrjet social sic eshte fb.Do te vazhdoj te shkruaj e publikoj me po te njejtin ritem, sepse per mua asgje nuk ka ndryshuar,

perkundrazi do te vazhdoj me me shume energji qe te them mendimin dhe opinionin tim, per cdo gje qe une perceptoj nga situatat dhe rrethanat qe po kalojme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *