VIDEO/Kombetarja e te amputuarve ne ligen e kampioneve,sa emocionuese sepse…

Ne nje intervist ne rtsh Julian Çela lojtari i kombetares te te amputuarve tregon sfidat qe kaluan deri ne kualifikimin e liges europiane,ai poashtu tregon se sa sakrific dhe mund u dha,per me teper ndjekeni videon

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *