Ja qka shkaktoi stuhia ne nje lokal te Tiranes(Foto)

Nje tip stuhie me ere te madhe dhe shi rreke ka filluar ne tirane,ne redaksi tone erdhen disa foto te cilat tregojn ujin qe futet ne nje lokal ne Tirane

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *