Nëna i merr jetën me rrip djalit 11-vjecar

SHBA-Një nënë ka vrarë djalin e saj 11-vjeçar me rrip, sepse nuk donte që ai të rritej me vështirësitë financiare të familjes. Ky veprim ka shokuar te gjithë familjen.Nëna u tha hetuesve se djali i saj në klasën e gjashtë ishte “duke qarë gjithë ditën” dhe nuk ishte i kenaqur me gjendjen financiare në familje.

Nëna 50 vjecare tha që më mirë që ndodhi kështu pasi jeta ka shumë beteja të vështira.

Pritet që nena e 11 vjecarit të marrë një denim të rëndë për veprimin që beri dhe pjesën e mbetur të jetës ta kalojë në burg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *