Eshte politikani me i forte ne Shqiperi diten e sotme.A e gjeni dot kush eshte?

Me mandatin e dytë në krye të shqiptarëve, kryeministri Edi Rama është kthyer në politikanin më me peshë dhe më të komentuar në Shqipëri.

Pavarësisht dëshirës së tij që jeta private të mbetet e tillë, publiku i tij është gjithmonë i gatshëm të dijë më shumë.

Në foton më sipër mund të shikoni kryeministrin Edi Rama në moshën 5-vjeçare dhe ndoshta kjo është fotoja më e bukur që ka ai.

Fotoja është shkrepur ndërkohë që ai ishte në plazh me nënën e tij, Anetën.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *