Shiu i furrishëm ndryshoi drejtimin, pasi plaku nisi të thirr Ezanin (VIDEO)

Përgjatë vërshimeve të mëdha që kapluan këtë vend, ritmi i vërshimeve veç sa shtohej e rritej, u kuptua se nëse vazhdon kështu i gjithë vendi do të përmbytej. Por në një moment, del një person, që me siguri ishte muezini i xhamisë dhe e thërret Ezanin tek vendi ku binte shi i furrishëm, për një çast ky shi e ndryshoi kahjen dhe drejtimin. Ndiqeni videon e plotë KËTU

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *