Askush se kishte pritur të rrëfente kështu/ Ky është mendimi ‘historik’ i të madhit Ismail Kadare për Albin Kurtin

Ismail Kadare i befasoi te gjithe me mendimin e tij mbi AIbin Kurtin dhe pothuajse që askush se kishte pritur të rrëfente kështu.

I pyetur për zgje’dhjen e Albin Kurtit krye’ministër ai thotë se e sheh të Albin Kurti shpre’sën e vetme për Kosovën.Ismail Kadare tha: Albin Kurti është shpre sa e vetme , drita e vetme pas një errë’sire të gjatë në Kosovë.. PopuIIi shqiptar në Kosovë duhet të tre’gohet i pjekur dhe të mos përsërit më gabimet duke për’krahur njerëz të pa dobishëm..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *