“Kur më ka pa nana e Naimit për herë të parë…” Mihrija tregon se çfarë i kishte ndodhur në takimin me vjehrrit

Këngëtarja e njohur Mihrije Braha ishte mysafire në emisionin STUDIO A në ATV. Ajo në këtë emision rrëfeu shumë nga jeta e saj private, por foli për sfidat dhe sukseset në ka kaluar gjatë karrierës së saj në skenë.Mihrija, gjatë emisionit pranoi edhe disa befasi të këndshme nga personat e afërm të saj, ku ndër ta ishin dhe vjehrri dhe vjehrra.

“Si nuse shumë e mirë, si vajzë edhe më e mirë, tash si në moshë shumë e mirë, është për ne ajo. Jemi gëzu shumë qysh thotë bashkëshorti se na vajzë nuk këna pasë, tani jemi kanë krejt familja e lumtur që po na vjen një vajzë në shtëpi”, thotë vjehrra e Mihrijes.

Pas kësaj befasie, Mihrija ka treguar edhe një moment tejet emocionues ditën kur ishte njoftuar me vjehrrit e saj.

“Kur me ka pa nëna e Naimit për herë të parë, duart mi ka puthur dhe vazhdon e njëjta dashni sikurse në ditët e para”, tregon ajo. /atvlive.tv

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *