Nëna lind 10 femijë brenda 10 vitesh. Shikoni sa emra të bukur që kanë

Një nënë ka treguar se si arriti të kishte 10 fëmijë në dhjetë vjet – duke përfshirë dy grupe binjakësh.
Cassanda dhe Jacob Morrise shkuan në TikTok për të prezantuar nëntë djemtë e tyre dhe një vajzë, të gjithë nga mosha 13 deri në tre vjeç.

Familja me bazë në SHBA , e njohur në internet si @10kidsin10years , ndan rregullisht përditësimet në internet me 55,100 ndjekësit e saj.

Ata jane bere shume viral ne Tik tok dhe videon e tyre jane shume te bukura.

Steven i tyre më i madh tani është 13 vjeç, i ndjekur nga afër nga Christopher i cili është 12.

Të dy grupet e binjakëve janë të radhës, me binjakët identikë William dhe Ryan të dy 10 vjeç, pastaj binjakët vëllazërorë Spencer dhe Max që janë tetë vjeç.Thomas është shtatë vjeç, Henri është gjashtë, i ndjekur nga vajza e vetme në familje, Lily, e cila është katër vjeç.

Dhe së fundi, Piteri më i ri i tyre zbulon se është vetëm tre vjeç.

Keto jane 10 femijet e mi qe i kame bere brenda 10 vitesh por 4 prej tyre jane binjak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *