Rrahje e frikshme në Turqi, njëherë me drunjë e pastaj i nxjerrin kaIIashat/ Ja si perfundoi ngjarja (VIDEO)

As njeri dhe as tjetri nuk dhane perparsi kalimi ne rruge, dhe pas kesaj krisi situata teksa ndodhi kjo qe do shikoni. Ngjarja ka ndodhur ne qytetin e larget te Turqise, Adana. Nje qytet qe njifet per gjaknxehtsine e njerezve atje. Ata njehere u rrehen me drure, e me pas i nxjerren edhe armet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *