Ajo se cfare beri mjeku pasi nuk e dinte qe kamera e filmonte do tju le pafjal pasi ta shikoni..(VIDEO)

Jeta eshte nje seri momentesh dhe kjo tashme eshte nje gje e vjeter qe dihet.Mire,eshte shume e vertete por disa momente jane me te cuditshme se te tjerat dhe sot do te hedhim nje veshtrim me te afert ne ato me te pashpjegueshmet per te pare nese ne mund te kuptojme se cfare dreqin eshte duke ndodhur. Duke vazhduar nga nje shpetim i pabesueshem ne nje incident qe sfidon gravitetin.Le ta shohim 20 momente qe nuk do t’i besonit nese nuk do te ishin regjistruar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *