Njeriu më me fat në botë, shikoni si i shpëton aksidentit të autobusit dhe vetures për një hap këmbe (VIDEO)

A do ta besonit ndonjë nga këto momente nëse nuk do të filmohej? Këto ngjarje janë kaq të pabesueshme, është e mahnitshme të dish se ato kanë ndodhur në të vërtetë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *