Profesori Grek: Shqiptarët janë ILIRË, helenët e vërtetë janë ata, e jo ne grekët e sotëm (VlDE0)

Profesori grek Konstantinos Pangalis, para disa muajsh e në një intervistë që ka dhënë për mediat e huaja ka shpjeguar se e cilët janë grekët e sotëm.

Në intervistën e publikuar nga mediat fqinje ai ka shpjeguar se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të vërtetën.

Ndër të tjera ai ka folur dhe për historinë e Shqipërisë, ku thotë se që shqiptarët janë ilirë, duke këmbëngulur se Helenët e dikurshëm me gjasë janë shqiptarët e sotëm dhe jo grekët e sotëm!

Deklaratat e tij janë pritur shumë keq nga publiku që ishte në sallë por megjithatë kjo nuk e ka shqetësuar shumë profesori pasi ai vazhdon të flasë për historinë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *