Tiranë/ Edukatorja i thyen këmbën fëmijës tre vjeç, manipulohet ngjarja

Një ngjarje tronditëse ka ndodhur në ambientet e një kopshti në Tiranë. Një fëmijë 3-vjeçar është dhunuar brutalisht nga edukatorja, ku nga dhuna e ushtruar fëmija ka thyerje të këmbëve.Siç shihet edhe nga pamjet e rënda, 3-vjeçarja ka përfunduar me të dyja këmbët në allçi.Fëmija ka pësuar trauma të rënda psikike si pasojë e dhunës ç’njerëzore të edukatores.

Ngjarja është mbajtur e fshehtë dhe është tentuar të manipulohet.

Prapaskena ka siguruar edhe një video, por për shkak të përmbajtjes së rëndë nuk do të publikohet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *