Alfred Çako рo çudit të gjithë/ Nuk do ta beѕoni kurrë, çfarë рritet të ndodhë në 2 muaj

Ai eshte nje nga personat qe te lè pa fjále me ato qe dèklaron neper mediat e ndrýshme dhe se fùndmi ka bërë dje disa palájmèríme të bujshme teksa ishte në nje emísion televíziv. Cako u shprèh se prèsídenti amèríkan, mùnd të íkë nga detyra dhe në vend të tij do të vèndòset njëra nga dy gratë, Hárrís apo ajo tjetra e Kòngresit.“Do t’ju them nja dy gjëra që njerëzve do u dùken ndoshta të pabèsueshme. Unë nuk jam pròfet, por nga gojët e liga që më vijnë mua ínfòrmacione në këtë muaj do ndòdhin gjëra të stùhishme, që do mbáhem mend në hístorinë bòtërore. Dy muajt e ardhshem mùnd të ndòdhin.

Në Shtetet e Bashkùara të Ameríkës që është lidership botëror do të lárgohèt prèsidenti aktual që e kemi thënë, do vèndòset njëra nga dy gratë, Hárrís ose ajo e kòngresit. E keni parë Joe, e ka ùlur shumë prestigjín e prèsidentit amèríkan nga ndonjë sèmùndje. Ngjarje tjetër e rèndësishme është se në këtë muaj do të prítet arrèstimi i ish-presidentit Dònald Trámp me akùzèn për ngjárjen e 6 janarit. Kjo do të ketë si qèllim nxitjen e lùftës cívíle ne vèndin me te madh ne bote dhe çdo gjë është e orkestrùar.Ne kete menyre ne ate shtet do fùtet lígjí ùshtarak dhe gjíthë qèllimi është mbájtja e njerëzve në shtýpje dhe në tèrror. Pastaj pritet të zhdùket interneti, do të mbýllen televízíonet sidomòs në Amèrike dhe e gjithe bota do te jète ne nje errèsire te madhe.

Ndoshta në të gjíthë botën. Do të bjèrë edhe sistemi financiar, ju kam thënë që do të zhdùken krèditë dhe te gjitha bòrxhèt qe ju keni me bánkat ne mbare boten, tha Alfrèdi. Megjíthate theniet e tij jane ende te pa-vèrtetuara ndáj eshte pak sa e vèshtire per ti bèsuar plotesisht.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *