Ndryshon kursi i këmbimit/ Ja me sa shiten e blihen euro dhe dollari sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 97.8 lekë dhe do të shitet me 98.8 lekë.

Euro sot do blihet me 104.5 lekë dhe do të shitet me 105.2 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 107.8 lekë dhe do shitet me 109 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar do blihet me 119.4 lekë dhe do shitet me 120.8 lekë.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *